Lakken

De groep "lakken" binnen het merk Avis omvat 3 producten.

Avis Polyurethane: een slijt- en slagvaste blanke lak op basis van een combinatie van polyurethaan en alkydhars. De lak is lichtecht, droogt snel, heeft een zeer goede vloeiing en is bestand tegen normale huishoudchemicalie en alcoholische dranken. Geschikt voor gebruik op vrijwel alle houtsoorten binnenshuis

Avis Aqua PU lak: een waterverdunbare, 1-component, transparante en niet vergelende blanke lak op basis van een PU-acrylaat. Avis Aqua PU lak is vrijwel reukloos, eenvoudig te verwerken en geeft in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur. De lak is bestand tegen vocht, alcoholische dranken, normale huishoudchemicalie├źn, koffie, thee, wijn etc. Echter niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale delen.
Avis Aqua PU lak is alleen binnen te gebruiken.

Avis PU-Siegel: kleurloos, vergeelt vrijwel niet, droogt snel en is heel eenvoudig te verwerken. Het is slijtvast en toch elastisch. De gedroogde lak geeft het hout een fraai aanzien en ruikt aangenaam. PU-Siegel is zowel binnen als buiten te gebruiken voor alle houtsoorten. PU-Siegel is uitermate geschikt voor de afwerking en verzegeling houtconstructies, houten meubelen, houten vloeren en parketvloeren, ramen en deuren en alle andere houten objecten waaraan zeer hoge eisen worden gesteld.